Programma

PROGRAMMA 2024

Tijd

event

Omschrijving

OPENING KERMIS

Autoscooter, Defender, City Hopper.. Dit jaar staat het dorp weer vol met allemaal geweldige attracties. Daarnaast is er ook weer de mogelijkheid om een hapje te eten, te drinken of een suikerspin te nuttigen bij één van de kramen.

Arnold Postma

Je bent nooit te oud om te feesten! De voetjes gaan van de vloer en de danspasjes worden ingezet. Alleen toegankelijk voor bewoners van Friesmastate.

The Masked Singer

Bekende Grousters zullen optreden in prachtige, mysterieuze kostuums. Het is aan onze deskundige jury én het enthousiaste publiek om te raden wie zich achter de maskers verschuilen.

Tijd

event

Omschrijving

ACTIVITEITEN BASISSCHOOL

Vrijdagochtend hebben wij voor groep 1 t/m 4 weer een leuke voorstelling in de sporthal. In de middag hebben we voor de bovenbouw groep 5 t/m 8 wat nieuws bedacht, dit keer een leuke pubquiz en uitdagende spellen in het dorp!

Frysk Matinee

Muzikale heerlijkheden uit het verleden! Samen met Muziek Authentiek gaan we terug naar de jaren 50.

STAPPERSJÛN

Laat je verrassen door de kleurrijke stoet van boerderijdieren, kleine landbouwvoertuigen en vrolijke boeren en boerinnen tijdens onze stappersparade in het thema 'Op en om de Boerderij'. Denk als deelnemer wel aan dé enige regel: Je moet door de deur passen!

Tijd

event

Omschrijving

SKIPKESILEN

Wie heeft dit jaar het snelste skipke?

MATINEE MET JAN BIGGEL & PARTYBAND SUNSHINE

Een van de grootste carnavalsartiesten van het zuiden, Jan Biggel, komt ons Matinee helemaal op zijn kop zetten! Samen met de Sunshine Partyband wordt het weer één groot feest.

FAMILIEDAG

Straattheater, 65+ vissen en vele leuke andere activiteiten.

Sportcentrum race

Verenigingszeilen op het Pikmar

Sing A Song

Kinderdisco groep 5 t/m 8

Trek je overall aan, het thema is ‘op en om de boerderij’. Tijdens de kinderdisco kun je meedoen met super leuke activiteiten, lekker meezingen en swingen op coole muziek. Er kunnen ter plekke muntjes worden gekocht voor gadgets en consumpties.

Mooi Wark & De Suskes

Twee geweldige bands op zaterdagavond. De mannen van Mooi Wark en De Suskes zetten onze merkeboerderij ‘De Twine’ helemaal ondersteboven. Koop snel je tickets want vol=vol!

Tijd

event

Omschrijving

LYTS MATINEE

Feest in De Bierhalle!

SLOTFEEST MET VAN GEEFT M & BOER HARM

We sluiten de laatste merkedag af met een heerlijk boerendiner, tussen 17 en 19 uur. Na het smullen is het tijd om voor de laatste keer de voetjes van de vloer te laten gaan op de muziek van Van Geeft 'M en Boer Harm! Om 22.00 uur sluiten de deuren van onze boerderij en is het tijd om de oogjes te sluiten na een geweldig merkeweekend.

Laatste Nieuws